Joulu USA

Joulu on yksi tärkeimmistä festivaaleista Yhdysvalloissa ja vietetään innokkaasti ja kiihkeys koko maassa. Kosmopoliittinen yhteiskunta Yhdysvalloissa vietetään tänä jouluna useilla ainutlaatuisilla tavoilla. Perinteet ja rituaalit eivät vain vaihtelevat osavaltioittain, mutta myös yksi kotiin toiseen. Tästä huolimatta erot juhlallisuuksiin, yksi asia, joka sitoo yhteen ihmisiä tämän maan näistä juhlista on intoa ja intohimoa noin saapumisesta joulun. Lisäksi on olemassa useita perinteitä, jotka ovat tasaisesti jälkeen kaikki amerikkalaiset. Nämä koostuvat perinteisistä joulukuusi, joulupukki tällä poroja, joulukortteja, Yule log ja misteli.

Jos jäljittää juhlia joulua maassa, sinun ei tarvitse siirtyä 19th century. Sanotaan, että festivaali joulun saavutti suosiota Amerikassa alussa 19th century, sano jonnekin noin 1830. Käsite koristamaan joulukuusi ilmi Yhdysvalloissa vuonna 1840, kun vuonna 1841, Prince Albert, asennetaan koristeltu joulukuusi Windsor Castle varsinkin hänen vaimonsa kuningatar Victoria ja heidän lapsilleen. Maa näki syntymistä Santa Claus, lapset rakastava hahmo pitkä valkoinen parta, punainen puku, ja pyöreä vatsansa joulujuhlissa kun hollantilaiset ihmiset tulivat tähän maahan.

Joulujuhlissa Amerikassa
Joulujuhlissa Amerikassa todella alkaa kuukausi ennen festivaalia. Joulun henki pidetään suuressa osin maata. Markkinat ovat täynnä useita uudenlaisia ​​tuotteita ja ostokset kausi on huipussaan, kaupat pysyvät auki, kunnes keskiyöllä. Joulu ohjelmia, karnevaaleja, osapuolet, pelien ja toiminnan aloitus tavalla ennen joulua saapuu. Kouluissa on naamiaispuku kilpailuja, joissa lapset pukeutuvat kuten “Santa Claus ‘ennen kouluja suljetaan juhliin. Kodeissa, ihmiset saavat harjoittaa ostoksia joulun tunnelmaa ja juhlaa.

Yhdysvalloissa, perinteinen joulukuusi pidetään suuressa arvossa. Se on kauniisti Bejeweled kanssa joulukoristeita, karkkeja ja tähti puu Topper joka vastaa Betlehemin tähti. Muita asioita, joita käytetään joulukoristeet ovat nappuloita holly ja misteli, jouluvalot ja Santa epäjumalia. On myös vaihtaa lahjoja ja suklaata ihmisten välillä tällä kertaa. Exclusive Joulupäivä paraateja värikkäitä näyttö bändejä ja tanssijoita tekee joulun erikoinen maassa. Joululauluja ja ovat myös väistämätön osa juhlallisuuksiin.

Aattona joulun, ihmiset Amerikassa tarkkailla Midnight Mass On konsertteja ja palvelut kirkossa tällä kertaa. Tavanomaiset Jouluateria koostuu paistettua kalkkunaa kanssa kastikkeita ja vihanneksia kuin muissa osissa maailmaa. Runsas, hedelmäinen Christmas pudding kurpitsan piirakat ja brandy kastike on tyypillinen joulun jälkiruoka. Amerikassa on erityinen kiitos jako jouluna joissa ihmiset kiittää Kaikkivaltiasta hänen siunauksensa ja armollinen läsnäolo tässä lupaava, kun.

Joulupukki
Jouluaatto
Joululahjat For Little Boys
Joulu Vapaaehtoistyö
Saint Wenceslaus I, Duke Of Bohemia
Rudolph-Red Nosed Reindeer
Christmas Parade
Joulu Espanjassa
Ded Moroz
Joulu Mocktails
Keinotekoinen Joulu Seppele

Leave a Reply